Tandlæge Christianshavn

Velkommen til din professionelle Tandlæge nær Christianshavn.

Når du første gang sætter dine ben i vores hyggelige klinik, så vil du først og fremmest mærke den hyggelige og afslappede stemning. Miljøet og tonen er afslappet, og omgivelserne professionelle. Holdet bag Tandlægerne No. 68 består af 3 klinikassistenter, 1 tandplejer og 3 tandlæger, der alle er tilknyttet klinikken på daglig basis. Vi har alle arbejdet sammen i en del år, og søger konstant at levere den bedste tandlægeoplevelse som muligt. Du kan læse meget mere om hvad vi tilbyder i klinikken her på siden.

tandlæge ved christianshavnFagligheden i fokus
I vores tandklinik tæt ved Christianshavn er det den faglige dygtighed der er i centrum. Netop derfor bruger vi en del ressourcer på, at holde vores personale velorienteret- og uddannet indenfor tandlægefaget. På den måde kan du altid være sikker på, at du bliver behandlet efter de nyeste og bedste principper, når du sætter dig i én af vores stole. Det er ikke kun personalet, som vi sørger for at holde opdateret. Vi arbejder også kun med det bedste og mest moderne udstyr indenfor branchen.

tandlægen på ChristianshavnTandlægeskræk?
hos Tandlægerne No. 68 behandler vi mange patienter med tandlægeskræk. Når bliver opmærksomme på patienter med netop denne fobi, så tager vi naturligvis altid ekstra stort hensyn til dette og behandler så nænsomt som overhovedet muligt. Vi ligger ligeledes stor vægt på, at vores patienter føler sig trygge igennem alle typer af behandlingsforløb, hvorfor vi gør meget ud af informere grundigt om en eventuel forestående behandling.

tandlægerne ved christianshavnAkutte behov
Tandpine og andre former for akutte behov kan jo opstå på de mest ubelejlige tidspunkter. Hvis et behov for akut tandlægehjælp skulle opstå, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for, at du kan få tid til behandling samme dag.
Hvis du har akut brug for tandlægehjælp og bor ved Christianshavn, kan vi kontaktes på telefon: 32 54 56 74.